Sätten vi kommunicerar på förändras konstant. I år kommer video stå för 90 procent av all datatrafik samtidigt som allt fler kräver ökad mobilitet i arbetet. Frihet är att kunna kommunicera på det sätt som passar bäst – oberoende av plattform, media eller tillfälle. Kontakta oss så berättar vi mer.

Flexibilitet är nyckeln till bra informationsflöden

Tänk om ert företag kunde möta dagens krav på kommunikation utan att behöva lägga tid och energi på att utvärdera tekniken eller investera i lösningar som ska underhållas, utvecklas och administreras. Som kund till TDC är det nu möjligt.

Fördelar med TDC Collaborate

En lösning för all kommunikation

Med TDC Collaborate har vi nu lanserat samarbete som tjänst. Tjänsten bygger på teknik från ledande leverantörer inom områdena telefoni, video, chat, presence och dokumentdelning,  som till exempel Alcatel-Lucent.

Kommunikation utan gränser

Med TDC Collaborate kan ni sömlöst kommunicera och samarbeta med olika verktyg, oavsett plats eller plattform. Och genom att lägga all kommunikation i molnet blir ni flexiblare, kvickare och mer effektiva. Era behov avgör hur tjänsten kommer att paketeras.

Anpassa lösningen efter era behov

Bara för er

Med finansiering, serviceavtal och operatörstjänster kan vi på TDC erbjuda er en unik helhetslösning som gör er kommunikation effektivare, bättre och snabbare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fördelar med TDC Collaborate

  • Samarbeta på era villkor
  • Alla kommunikationsmöjligheter i en enda lösning
  • Teknik från ledande leverantörer
  • Lösningen anpassas helt efter era behov