TDC Direkt är specialister på UC-produkter, headsets, konferenstelefoner, DECT-IP och systemtelefoner. Utöver detta har vi även ett brett sortiment av it-produkter och periferiutrustning. TDC Direkt är marknadsledande inom området mobiltelefoner och surfplattor för företag och organisationer vi levererar till de största verksamheterna inom både privat och offentlig sektor.

Personligt engagemang

Ni får en personlig kontakt på vår säljavdelning och tillgång till en flexibel och anpassningsbar e-butik – med integrationsmöjligheter mot de flesta inköpssystem. Och med kärnvärdena personligt engagemang, hög tillgänglighet och snabba leveranser ser vi till att ni blir mer än nöjda.

Alla tjänster ni behöver

Runt hårdvaran levererar vi även ett komplett utbud av närliggande tjänster – allt för att underlätta för användare och it-avdelningarnas administration. I TDC Direkts tjänsteutbud ingår bland annat konfiguration och imagehantering, servicetjänster, supporttjänster, buyback och återtag samt finansiering. Allt för att skapa en komplett livscykelhantering.

Fördelar med TDC Direkt:

  • Specialister på UC-produkter, headsets, konferenstelefoner, DECT-IP och systemtelefoner
  • Marknadsledande inom mobiltelefoner och surfplattor för företag
  • Du får en personlig kontakt på säljavdelningen
  • Flexibel och anpassningsbar e-butik
  • Komplett livscykelhantering