TDC Scale är en mobil växel som samlar verksamhetens fasta och mobila telefoni i en enda lösning oavsett om ni finns på ett eller flera kontor och om era medarbetare befinner sig på fältet eller kontoret. Tack vare att tjänsten är helt skalbar passar den alla företag, oavsett storlek.

Se filmen om vår mobila växel TDC Scale.

Framtidssäker tjänst

Tjänsten består av ett grundpaket med ett valfritt antal användare från start, men kan förändras över tid beroende på era önskemål och förutsättningar. Lösningen utökas kontinuerligt med ny funktionalitet vilket innebär att den är framtidssäker.

TDC Scale-appen

Med appen för iPhone och Android kan du hantera funktioner direkt i mobilen. Du kan exempelvis enkelt söka efter kollegor, hantera hänvisningar och se kollegors linjestatus. Du får en tydlig överblick och ser vilka som är tillgängliga eller upptagna.

Modern och flexibel kommunikationslösning

Välj valfritt mellan fasta och/eller mobila anknytningar. Ni får ett användargränssnitt som gör det möjligt att styra och konfigurera tjänsten. Det innebär att ni varken behöver växlar eller servrar på kontoret. Växeln finns hos TDC som ansvarar för den dagliga driften, övervakning, felsökning, säkerhet och uppgraderingar av den. Detta leder till resursbesparingar för er samtidigt som det ger förutsägbara kostnader. Interna samtal inom växellösningen är gratis och väljer du att byta från traditionell PBX till TDC Scale kan nya telefonnummer antingen anslutas eller porteras från befintlig lösning och operatör. Tjänsterna bygger på självbetjäning via vår webbportal, TDC Service Online. Detta gäller såväl era löpande förändringar av lösningen som tillägg av nya funktioner och tjänster. 

Fördelar med TDC Scale

  • Funkar lika bra oavsett om ni har ett eller flera kontor
  • Inga växlar eller servrar på kontoret
  • Skalbar – passar alla företag samt erbjuder ändringar och funktionalitet via TDC:s webbportal
  • Framtidssäker – utökas kontinuerligt med ny funktionalitet
  • Lättanvänd app som låter dig hantera funktionerna direkt i mobilen
  • TDC ansvarar för driften vilket ger resursbesparingar och mer förutsägbara kostnader