Mobiltelefoni från TDC innebär att ni får samma funktionalitet oavsett var eller hur ni jobbar. Därför innehåller vårt mobilerbjudande allt du vill ha samt möjligheter till en mängd företagsanpassade tjänster.

Testa mobiltelefoni från TDC kostnadsfritt

För oss på TDC är du den viktigaste framgångsfaktorn. Vi vill att du ska kunna lita på att våra mobila lösningar fungerar och motsvarar dina förväntningar, oavsett var i landet du jobbar. Beställ ett av våra test-SIM och testa kostnadsfritt i 30 dagar.

Kostnadsfria erbjudandet innehåller*
200 kr pott för samtal och SMS
2 GB surf i upp till 80 Mbit/s
Giltigt under 30 dagar från leverans

*SIM-kortet gäller endast inom Sveriges gränser.
TDC förbehåller sig rätten att neka ansökan.

Illustrationsimkort

Ansök om ett kostnadsfritt SIM-kort

TDC Service Online

Genom TDC Service Online (TSO) kan den som är administratör justera alla abonnemangen direkt. Till exempel kan administratören aktivera en ny tjänst eller ett nytt abonnemang med några enkla knapptryckningar. Aktiveringen sker i realtid och tjänsten kan börja användas direkt.

Flexconnect.se

Mobiltelefoni från TDC kommer med flexconnect.se som innefattar en självadministrationsportal. Där administrerar och överblickar varje användare enkelt sitt abonnemangs funktioner såsom köfunktionalitet, röstbrevlåda och möjlighet att ständigt ha telefonpassning.

Företagsanpassade tjänster

Mobilitet är mer än bara mobiltelefonen i din hand, det är även tillgång till funktioner och applikationer som förenklar arbetsdagen. För att klara av detta krävs att era mobila lösningar samverkar med er kontorsmiljö. Vårt mobilerbjudande innehåller allt en användare bör ha samt möjligheter till en mängd företagsanpassade tjänster. Allt för att kunna möta varje enskilt företags behov. Så klart även organisationer och myndigheters.

Mobilabonnemang

TDC Mobil Liten TDC Mobil Mellan TDC Mobil Stor TDC Mobil Norden
Öppningsavgift 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Samtal inom företaget 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Samtal i Sverige 2000 min/mån Obegränsat Obegränsat Obegränsat
SMS/MMS * Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Samtal till Norden * * 1000 min/mån 1000 min/mån
SMS/MMS till Norden * * 1000 st./mån 1000 st./mån
Samtal i Norden * * * 1000 min/mån
SMS/MMS i Norden * * * 1000 st./mån
Surf * * * 5 GB/mån
Surf i Norden * * * 1 GB/mån

* avser pris enligt offert.
Gäller även TDC Mobil Rörlig och TDC Mobil Anknytning.

Fördelar med mobiltelefoni för företag från TDC

  • Smidig integration mellan fast och mobil telefoni med växlar och stödsystem
  • Justera alla abonnemang direkt genom TDC Service Online
  • Aktivering av nya tjänster och abonnemang sker i realtid
  • Administrera enkelt funktioner genom TDC MobilFlexConnect
  • Företagsanpassad mobiltelefoni

Tilläggstjänster

Samtalshantering

Köfunktionen samtalshantering gör att inkommande samtal sätts på kö när det är upptaget och den som ringer kan välja att vänta, avsluta samtalet eller kopplas till mobilsvar. Uppringaren får ett talbesked som informerar om plats i kön. Talbeskedet läses på svenska eller engelska beroende på om samtalet kommer från Sverige eller utlandet.

Bas- och tilläggsfunktioner
Som standard hanteras upp till 10 samtal och om kön blir full vidarekopplas samtalen till mobilsvar. Du kan själv välja hur många samtal som skall hanteras av kön, upp till max 50 stycken. Bland tilläggsfunktionerna finns det bland annat en tjänst som gör att den som står i kö kan trycka "1" för att lämna kön och kopplas vidare till mobilsvar och en annan tjänst som gör att ni kan lägga till ett alternativt mobilnummer, som kan svara på samtal som står i kö.

Lägg till fler nummer
Det går att addera flera mobilnummer som kan svara på inkommande samtal i kön. Samtalen distribueras över gruppen. Systemet känner av om någon telefon i gruppen är upptagen eller avslagen och kopplar då automatiskt samtalet vidare. Det går även att avvisa ett inkommande samtal, varpå systemet kopplar vidare samtalet inom gruppen.

Konferenssamtal

Konferenssamtal ger dig möjligheten att hålla möten via mobiltelefon, oavsett var du befinner dig. Detta innebär att du blir mer tidseffektiv eftersom du slipper några av de långa resorna till och från möten.

Inkludera fler, eller färre, i möten
Mötesarrangören kan parkera konferenssamtalet. Därefter kan denne inkludera en ny deltagare i konferenssamtalet eller föra ett annat samtal. Mötesarrangören kan även välja att prata privat med en av de övriga deltagarna. Kommunikationen mellan de övriga deltagarna parkeras och de får ett meddelande som upplyser dem om att konferensen parkerat.