Är du intresserad av att bli en av våra partners och återförsäljare av it- och telekomtjänster för företag? Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till och vilka typer av samarbeten vi letar efter.

Bli återförsäljare och partner till TDC

Som partner och återförsäljare till TDC får du tillgång till marknadens bästa utbud av kommunikationslösningar och vi arbetar kontinuerligt med att paketera och lansera tjänster som är enkla för dig som återförsäljare att presentera mot slutkund.

Det här får du som återförsäljare
Våra återförsäljare erbjuds frekvent utbildningar som säkerställer en god kunskap och kompetens gällande TDC:s produktportfölj, vilket ska bidra till att vi tillsammans växer och tar nya marknadsandelar. Idag har vi delat upp vårt partnerskap i tre nivåer. Dessa är Exklusive, Premium och Partner.

Våra tjänster
Som återförsäljare och partner till TDC är du med och erbjuder några av Sverige modernaste it- och kommunikationslösningar för företag. De vanligaste lösningarna som erbjuds företag via våra återförsäljare är idag bredbandslösningar, IP VPN, olika typer av videotjänster och mobiltelefoni, för att nämna några.

Låter det intressant? Kontakt oss för mer information genom att fylla i formuläret.

Om TDC

För oss på TDC är kommunikation viktigt. Vi vet att fungerande it och telekom bidrar till välmående, vilket i sin tur ger ökad effektivitet och lönsamhet. Vår helhetssyn på kommunikationslösningar har gjort att vi idag samarbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag och organisationer.