Så gott som alla företag och organisationer med anslutning till internet har behov av en brandvägg som skyddar informationen på företagets lokala nät. TDC erbjuder en brandväggstjänst i molnet som ett tillval till er internetanslutning eller IP VPN-lösning.

Tryggt och enkelt

Med en centraliserad brandvägg får ni en säker och redundant anslutning från ert nät till internet utan att behöva underhålla egen utrustning med konfiguration och uppdateringar, vilket kan vara komplext och kostsamt.

Slipp flaskhalsarna

Ni undviker också de problem som kan uppstå med en traditionell brandväggslösning i VPN-lösningar med flera arbetsplatser, nämligen att all datatrafik från lokalkontoren och dess användare måste passera huvudkontoret. Detta kan medföra att huvudkontorets VPN-anslutning blir överbelastad, något som kan störa affärskritisk kommunikation med huvudkontoret.

TDC sköter allt

Den redundanta brandväggsutrustningen som övervakas kontinuerligt är placerad i våra säkra datahallar. Detta gör att tjänsten ger skydd 24 timmar om dygnet alla dagar, året om. Utöver driftsäkerheten uppdaterar vi all mjukvara i brandväggen vilket innebär snabbast möjliga skydd mot hot från internet och att ni undviker risken för felaktig konfiguration och installation vid uppgradering eller byte av brandvägg.

Fördelar med brandvägg från TDC

  • Brandväggen är i molnet
  • Trygghet dygnet runt
  • Kontinuerliga och automatiska uppdateringar
  • Ingen egen utrustning krävs
  • Er VPN-anslutning blir aldrig överbelastad