tdc swe office stockholm

Kommunikation är viktigt

 
TDC är både en operatör och en systemintegratör. Vi erbjuder helhetslösningar inom tal, data och video till företag och organisationer. För oss är kommunikation något av det viktigaste som finns.

Vi finns där du finns - även imorgon


TDC är en nordisk leverantör med lokal närvaro. I Sverige är vi representerade över hela landet med runt tjugo kontor. Förutom i Sverige finns vi i Danmark, Norge och Finland. Med oss kan du växa.

 

Det räcker med en
 

Med TDC får du en kontakt, ett avtal. Med vårt helhetserbjudande vinner din it-avdelning tid, och lösningarna blir mer enhetliga. Om du vill kan vi ta steget vidare och ta ett helhetsansvar för ditt företags kommunikation, så att ni kan göra det ni är bäst på.

 
It-chefens bästa vän

 
Vår helhetssyn på kommunikationslösningar har gjort att vi idag samarbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag och organisationer. Vi kan hjälpa även ditt företag - så att du kan ägna tid åt annat.

 
Grön Kommunikation

 
Globalt sett är it- och telekombranschen en stor energiförbrukare, ändå är det vår övertygelse att TDC som företag kan ha en positiv påverkan på miljön. Genom namnet Grön kommunikation vill vi bidra till ett mer miljövänligt samhälle, bland annat genom att själva använda de videokonferenser som vi själva säljer. Vi lever som vi lär.   
 

tdc swe om tdc fallback

tdc swe mgnt erik heilborn

Erik Heilborn, vd TDC Sverige
tdc swe white dot
Har du övergripande frågor om vår verksamhet, kontakta mig eller någon i ledningsgruppen.