TDC kan erbjuda en verksamhetsanpassad lösning för era lokala nätverk. Utifrån era behov designar vi en lösning med både trådbundet och trådlöst LAN. Därutöver kan vi erbjuda ytterligare tjänster för att optimera trafik i nätet och säkerhet är en naturlig del av våra tjänster. Våra lan-tjänster ger er en skalbar lösning för maximal effektivitet för användarna och verksamheten.

Säkerhet

Gällande säkerhet finns det inte rum för genvägar. I vårt erbjudande får ni funktioner som integration mellan våra nätverkslösningar och er säkerhetslösning, säkerhetskonfigurationer i LAN- och WLAN-tjänster, mejltvätt, webbfilter, innehållskontroll vid arbete mot internet, brandväggar och olika typer av VPN-lösningar. Dessutom finns avancerade lösningar för att spåra trafikmönster i nätverket och skydda känsliga resurser.

Nätverk som tjänst

Med ”Nätverk som tjänst” får ni Nordens modernaste IP-nät och tjänster för tal, data och video. Och er kommunikationsmiljö synkroniseras för att te sig likadant oavsett plattform eller plats. Ni kan med fördel kombinera vårt WAN-erbjudande med lan och wlan och få en äkta end2end-lösning och addera vårt mobilerbjudande för att ge dina användare åtkomst till verksamhetens information, var de än är.

TDC tar ansvar

Grunden för långsiktig kvalitet är övervakning, administration och rapportering. Som både integratör och operatör kan TDC ta ansvar för hela kommunikationskedjan som gör det enkelt för era medarbetare att vara effektiva i sin vardag.

Fördelar med lokalt nätverk

  • Verksamhetsanpassad lösning för ert lokala nätverk
  • Blanda trådlöst och trådbundet LAN efter behov och önskemål
  • Integrera lösningen med ert AD och minska er administration
  • Grundfunktioner för säkerhet såsom brandväggar och VPN-lösningar
  • Avancerade lösningar för spårning av trafikmönster och skydd av känsliga resurser
  • TDC tar ansvar för hela kommunikationskedjan som både integratör och operatör