Video på dina villkor

TDC Video bygger på teknik från ledande leverantörer och möjliggör för sömlös kommunikation mellan olika program, oavsett var du är eller vilka enheter du använder. Ni bestämmer om du vill ha lösningen i molnet eller som en unik lösning hos er. Oavsett är tjänsten helt skalbar efter era behov.

Videokonferenser

Från oss på TDC får ni ett helhetskoncept för mötestjänster i form av lösningar i molnet till unika och anpassade helt efter era behov. Tjänsterna spänner från video i mobila enheter till större integrationsanläggningar på fasta skärmar. Oavsett vad så kommunicerar systemen med varandra. När vi levererar tjänsten i vårt eget nät så kan vi ta ett helhetsansvar end-to-end.

Video i molnet

Våra molntjänster erbjuder funktionalitet för de flesta behoven, dessutom till ett attraktivt pris, snabb leverans, hög driftsäkerhet och med generös skalbarhet. Med TDC Video har vi redan integrerat lösningen för att hantera både traditionell video, mobil video, Skype for Business, Skype och WebRTC så att ni kan kommunicera med era kollegor, partners och kunder på det sätt som ni önskar.

Unika och anpassade möteslösningar

Med unika och anpassade videolösningar kan vi göra det lilla extra för att möta just ditt företags behov. Integrationer med bokningssystem, IP-PBXer eller andra befintliga system är några anledningar till att unika och anpassade videolösningar är att rekommendera. Det kan också vara historiska, säkerhetsmässiga eller finansiella överväganden som ligger bakom. Vi levererar unika och anpassade videolösningar placerade hos er eller i våra datorhallar och kan vid behov paketera även dessa som en tjänst, rent avtalsmässigt, om så önskas.

Namn
TDC Video

Erbjuds till
Företag med 50 anställda och uppåt

Leveranssatt
Behovsanpassat och skalbart

Produktblad
TDC Video

Fördelar med video från TDC

  • Håll era möten när, var och hur ni vill
  • Sätt användaren i centrum, inte tekniken
  • Minska ert företags miljöpåverkan
  • Öka delaktigheten och engagemanget i organisationen
  • Låt oss bygga en unik lösning eller välj våra molntjänster
  • TDC tar ett helhetsansvar för video, telefoni och ert nätverk