• Lösningen på it-ekvationen

  Ny undersökning visar att decentraliserad it ökar engagemanget och att it-strateger faktiskt gör nytta.

  Öka er it-strategiska kompetens
  CarouselImage
 • Attityder, AI och riskmedvetenhet

  Microsofts teknik- och säkerhetsexpert, Daniel Akenine, delar med sig av insikter kring den digitala arbetsplatsen, en framtid med artificiell intelligens och riskmedvetenhet.

  Så förändras arbetsplatsen
  CarouselImage
 • En digitaliseringsresa

  Kenneth Larsson är CIO på Ahlsell och Mårten Forsell är e-handelsansvarig, tillsammans har de och resten av Ahlsell inlett en digitaliseringsresa. Följ med!

 • Alla måste lära sig se möjligheterna med digitaliseringen

  Anne-Marie Fransson är förbundsordförande i IT&Telekomföretagen. Hon vill se ett kunskapslyft i hur man upphandlar komplexa it-tjänster.

  Så ska fler lyckas
  CarouselImage
 • I huvudet på en CIO

  Krister Dackland, CIO på TDC Sverige, delar med sig av sin syn på digitaliseringen, hur det påverkar hans roll och nya samarbetsformer.

  Ny teknik kräver nya processer
  CarouselImage
 • Synka ledningsgruppen

  Henrik Blomgren, ansvarig för utbildningen Digital Transformation på KTH Executive School, tipsar om hur man får hela ledningsgruppen med på samma tåg mot en digital transformation.

  Tre tips för en lyckad digitalisering
  CarouselImage

It-ekvationen

Frågorna kring digitaliseringen adderar till de dagliga utmaningarna. För att lösa de nya typer av ekvationer som uppstår när befintliga affärsmodeller, verksamheter och strukturer utmanas krävs att it-avdelningen och övriga verksamheten tar varandra i hand. Här hittar du inspiration från näringslivet, offentlig sektor och experter.

Ge dig ut på digitalt safari

Hösten 2015 tog vi initiativ till kursen Digital transformation som hålls av KTH Executive School. Digital transformation är en kurs som tar upp strategier, metoder och verktyg som är direkt användbara för att du och din organisation ska kunna hantera den digitala resan.

Som inledning på kursen får varje deltagare göra en så kallad digital safari. En slags studieresa i det nya digitala affärslandskapet. Här bjuder vi och KTH Executive School på en publik version av den tidigare exklusiva resan. I sin helhet tar den närmre 8 timmar att genomföra. Men du väljer själv hur långt du vill och vågar gå.

Starta din digitala resa

Digitalt safari

Vill du veta mer?

Tack!

Vi skickar vårt whitepaper till dig inom kort.