Kreativitet, effektivitet och flexibilitet gynnas enormt av digitaliseringen och de produkter och tjänster som finns idag. Vi erbjuder allt ifrån it-lösningar till ett problemfritt användande genom vår support och service.

Hantera dina tjänster på samma ställe

TDC Any är en it-arbetsplats som erbjuder den senaste tekniken med nya möjligheter för att driva din verksamhet framåt. Det är en plattform som gör det möjligt för dig att hantera alla dina produkter och tjänster på ett och samma ställe. 

TDC Any

Mobilt och enkelt för användarna

I TDC Any ingår att varje medarbetare får en dator med Windows 10 och Office 365 samt mobiltelefon med abonnemang och datatrafik. Tjänsten ger användaren enkelhet, ökad produktivitet, mobilitet och trygghet. Du kan utföra ditt arbete, vart du än är och på vilken enhet som helst. 

TDC Any

Dags att uppgradera din arbetsplats?

Tack!

Vi skickar vårt whitepaper till dig inom kort.

Säker och trygg datalagring

Vi erbjuder en säker skräddarsydd plattform och skydd för din data oavsett vart den lagras. Med TDC Any underhåller vi och övervakar tjänster för att proaktivt skapa en säker, snabb och pålitlig it-arbetsplats.

Fördelar med TDC Any:

  • Samarbete – lösning för ljud och videokonferens
  • Applikationsstöd – simultant arbete i ett och samma dokument i realtid
  • Klienthantering – oberoende av vilken hårdvara 
  • Faktureringssystem och självbetjäning – bra överblick av kostnaderna
  • Flexibilitet – tjänsten är lätt att anpassa och uppdateras kontinuerligt

Ta hjälp av våra specialister

Vi erbjuder också konsulttjänster inom datacenter, strategi/projektledning, klienthantering och molntjänster. Vi har specialister på bland annat Windows 10, Windows Server, Office 365, Exchange och Skype for Business.

Dags att uppgradera din arbetsplats?

Tack!

Vi skickar vårt whitepaper till dig inom kort.