Kommunikation och förutsättning för kommunikation är viktig. Idag erbjuds ett stort utbud av produkter, tjänster och funktionalitet där utmaningen ligger i att välja rätt, framtidssäkert och att få helheten att fungera.

Vi på TDC investerar för att kunna erbjuda just er verksamhet den lösning som ni får mest utväxling av vad gäller ekonomi, kommunikation samt interaktion. Vi kallar erbjudandet Kommunikation som tjänst (KST). Med KST avtalar ni om de tjänster och funktioner som möter era behov utan att själv behöva utvärdera teknik och investera i lösningar som ska underhållas, utvecklas och administreras.

Flexibelt

Ni väljer själv hur mixen av era och TDC:s åtaganden ska vara, där åtagandet kan förändras över tid tack vare vårt partnerskap. Givetvis är det möjligt att lägga till eller ändra enskilda funktioner löpande, så att ni får ett optimalt utnyttjande av tjänsten. Detta gör TDC:s KST-erbjudande till marknadens mest anpassningsbara tjänst för kommunikation. Och ni betalar endast för det ni använder, till en känd kostnad per månad.

Säkert

TDC har kompetensen, specialisterna och erfarenheten att kombinera lösningar som är effektiva, driftsäkra och skyddade tack vare vårt breda utbud av tjänster och produkter. Allt till en sund ekonomi.

Enkelt

Ni kan enkelt börja använda nya tjänster och komma igång med ny teknik som ger er möjlighet att effektivisera verksamhetens produktion eller hantera era kunder på ett nytt sätt. Möjligheterna är många. Vi har mångårig erfarenhet och kan tillsammans med er insikt kring verksamhetsbehoven, erbjuda flexibla och anpassade tjänster till era användare – när ni behöver dem.

Fördelar med Kommunikation som tjänst (KST) från TDC

  • TDC designar, investerar, underhåller och utvecklar kommunikationslösningen 
  • Tjänsterna levereras till ett känt pris per månad och användare  
  • Anpassa efter verksamhetens behov med rätt tjänster och val av eget åtagande 
  • Enkelt att avtala, anpassa och beställa 
  • TDC etablerar säkra lösningar, övervakar, åtgärdar och levererar ett helhetsåtagande med bred och lokal kompetens